Kanske inte hundra kunder men Kantarellpaj

Igår hittade vi sommarens första kantareller.  Så på Finfika  premiären idag kunde vi erbjuda Kantarellpaj. En snäll kund sa att ett det borde vara en skylt utanför som berättade att den var Sveriges godaste. Vi får se om det blir fler tillfällen för Elena att göra tecknet för Kantarell.

Annars hade vi småbiskvier, Pavlova med blåbär, smultron och jordgubbar, chokladbakelse, Rabarbersmåkakor, Tageteskaka och smörgåsar med ko-ost eller salami. Här försöker Britt-Marie bestämma sig.

Blombordet var maffigt, jag tänkte att någon ville köpa en fin bukett från trädgården, det blommar ju överallt hemma hos mig och mamma nu. Smålök och lite kryddor hade hon också med sig. Nästa vecka har vi mer. Även om inte det här tog slut heller. Vi ska skärpa oss med prismärkningen så kanske det går bättre.

 

 

 

3 reaktioner på ”Kanske inte hundra kunder men Kantarellpaj

  1. Eva W

    Synd om alla som inte var där! Jag instämmer i att kantarellpajen var världens godaste – och vilket fint sällskap den hade, lingonvinägretten och dom späda fina salladsbladen! Och så var det kakorna & co, VILKEN DRÖM! Den där chokladmoussen på lyxig mjuk-seg botten med choklad och nötter i och kanderad valnöt på toppen….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s