Lyckad trädgårdsdag

Söndagen den 13:e maj hade vi trädgårdsdag. Vi öppnade fikat kl 12 och själva trädgårdsdagen med försäljning och föreläsning kom igång senare, kl 15. Det där hade vi varit otydliga med. Vi ber om ursäkt till de som inte hade ett tillräckligt utbud av plant vid sitt besök. Vår plan var ju att de som i första hand ville fika skulle komma tidigare och därmed jämna ut besöksströmmen. Så blev det inte, fullt ös efter föreläsningen och kaffekopparna var inne på sista tiotalet i tredjesorteringen innan det var färdigt. Det mesta tog slut, eller rättare sagt, typ allt i kakväg försvann men pajerna och smörgåsarna var det ingen vidare åtgång på. Ändå är ju smörgås med rökt killingkött, inlagda morötter, nässelcreme, örter och friterad palsternacka väldigt gott. Nässelpaj med syrlig sallad(ängsyra) hade vi också.

Här är det en man som synar en del av plantorna noga. Det blåste förfärligt, det gillar inte växterna, vi hoppas ändå att de tog sig när de fick komma hem till nya värdar.

Nästa tillfälle vi har öppet är den 9 Juni kl 12-16, då är det slut med nässlorna och Ängsyran, eller inte slut kanske men de är inte lika späda och goda längre.  Så nya planer och produkter då, Rabarberfrossa och Sparris kanske.

En reaktion på ”Lyckad trädgårdsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s